EUROLAB, Ulusal Laboratuvar Akreditasyonu ve Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi’ne Hazırlanıyor
Haberler

EUROLAB, Ulusal Laboratuvar Akreditasyonu ve Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi’ne Hazırlanıyor

Beşinci Ulusal Laboratuvar Akreditasyonu ve Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi, önümüzdeki yıl Nisan ayı başında İstanbul’da gerçekleştirilecektir. Bir TÜRCERT Teknik Kontrol ve Belgelendirme A.Ş. iştiraki olan EUROLAB, daha önceki yıllarda olduğu gibi bu etkinliğe de katılma hazırlıklarına şimdiden başlamıştır.

EUROLAB, Ulusal Laboratuvar Akreditasyonu ve Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi’ne Hazırlanıyor

Bu sempozyum ve sergi etkinliği yıllardır TMMOB Kimya Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından düzenlenmektedir. Çok sayıda katılımcı ile gerçekleştirilen bu etkinlik, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü, Avrupa Kültür Başkenti Kongre ve Kültür Merkezi’nde, 1-2-3 Nisan 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Etkikinliğin başlıca amacı, laboratuvar yönetici ve çalışanlarını, Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) uzmanlarının da aralarında bulunduğu birçok uzman ile bir araya getirmek ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmaktadır.

Bu defa ağırlıklı olarak TS EN ISO/IEC 17025 standardının tartışma yaratan alanlarını görüşmek amacı ile özgür bir tartışma ortamı yaratmak ve söz konusu standardın anlaşmazlık yaratan maddeleri üzerinde en doğru ve güncel bilgileri katılımcılara aktarmak hedeflenmiştir.

Ayrıca bu etkinlikte, laboratuvar güvenliği konusu üzerinde de durulacak ve katılımcılara konunun uzmanları tarafından en güncel bilgiler aktarılacaktır.

EUROLAB ve diğer akredite laboratuvarlarda çalışan her seviyeden ve teknik disiplinden yönetici ve çalışanlar, ISO 17025 ile ilgili çok önemli ve güncel bilgiler sunacaktır.

Ulusal Laboratuvar Akreditasyonu ve Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi’nin her yıl olduğu gibi bu yıl da sektöre çok şeyler katması beklenmektedir.

Copyright © 2019 EUROLAB, bir TÜRCERT Teknik Kontrol ve Belgelendirme A.Ş. markasıdır. Her Hakkı Saklıdır.
WhatsApp