EUROLAB, Laboratuvar Çalışma Alanlarını İş Sağlığı ve Güvenliği Esaslarına Göre Tasarlamıştır
Haberler

EUROLAB, Laboratuvar Çalışma Alanlarını İş Sağlığı ve Güvenliği Esaslarına Göre Tasarlamıştır

Bir TÜRCERT Teknik Kontrol ve Belgelendirme A.Ş. iştiraki olan EUROLAB, çalışanlara güvenli çalışma koşulları sağlamak amacı ile laboratuvar çalışma alanlarını iş sağlığı ve güvenliği ilkelerine göe tasarlamıştır. Esasen bütün işletmeler için, çalışanlarının güvenli ve sağlıklı olduğundan emin olmak açısından çalışma ortamlarında iş sağlığı ve güvenliği uygulaması zorunludur. İş sağlığı ve güvenliği, çalışma ortamlarındaki önemli risklerden biridir ve her işletme, yürürlükte olan yasal düzenlemelere göre, ele alması ve kısıtlaması gereken riskler ile karşı karşıyadır. Çalışanlar, zamanlarının büyük bir bölümünü çalışma ortamlarında geçirdikleri için, işletmeler çalışanların doğru şekilde çalışmaları ve sağlıklı olmaları bakımından büyük bir sorumluluk altındadır. Bu bakımdan çalışanlara güvenli çalışma koşulları sağlamak için sağlık ve güvenlik ile ilgili yasal düzenlemeler çıkarılmakta ve uluslararası standartlar geliştirilmektedir.

EUROLAB, Laboratuvar Çalışma Alanlarını İş Sağlığı ve Güvenliği Esaslarına Göre Tasarlamıştır

Özellikle laboratuvar ortamlarında çalışanarın sağlıklı ve güvende olmalarına engel olabilecek çok sayıda risk bulunmaktadır. EUROLAB bu nedenle çalışma alanlarını iş sağlığı ve güvenliği esaslarına göre tasarlamakta, çalışma yöntemleri oluşturmakta ve belirlenen prosedürlere uyulmasını sağlamak açısından çalışma ortamlarını denetlemektedir.

EUROLAB ilkelerine göre, çalışanlar için işyerinde sağlık ve güvenlik önlemlerini almak öncelikli bir konudur. Çalışanların sağlık ve güvenliği dışında, EUROLAB çeşitli tehlikelerin yaratacağı vasıflı işgücü kaybı, verim kaybı, işletme saygınlığı ve daha birçok başka maliyetin de önüne geçmiş olmaktadır.

Copyright © 2019 EUROLAB, bir TÜRCERT Teknik Kontrol ve Belgelendirme A.Ş. markasıdır. Her Hakkı Saklıdır.
WhatsApp